Locaties

GRMN - locatie Amersfoort

Soesterweg 533
3819 BA Amersfoort

locatie Amersfoort
In de GRMN locatie Amersfoort - te Birkhoven Park aan de Soesterweg in Amersfoort, vlakbij de uitvalsweg naar Soest en de A1/A28, heeft iedere revalidant een eigen kamer met gedeeld sanitair en is er een gemeenschappelijke ruimte, waar overdag de therapie in praktijk wordt gebracht rond de maaltijden en tijdens gespreksgroepen. In totaal zijn er 27 kamers. De behandelruimtes zijn vlakbij het revalidatiegebouw en te bereiken via een gang. Er is een grote binnentuin waar het in de zomer heerlijk toeven is. Ook is er een oefentuin, waar buiten op loopvaardigheden getraind kan worden. Er is een gezellig grand café waar men een hapje of drankje kan gebruiken.

GRMN - locatie Soest

Graanakker 11
3762 BS Soest
locatie Soest
De locatie Soest - ligt aan de dalweg in Soest. Kleinschalige units liggen rond een binnenplein op de begane grond en eerste verdieping. Elke unit heeft een ruime, lichte en gezellige gemeenschappelijke ruimte. Er zijn 5  éénpersoonskamers. De behandelruimtes zijn vlakbij de units gesitueerd. In deze locatie is ook een gezellig restaurant, evenals een winkeltje en andere voorzieningen.

GRMN - locatie Bilthoven

professor Bronckhorstlaan 4
3723 MB Bilthoven
 
locatie Bilthoven
In locatie De Biltse Hof te Bilthoven, dat midden in het bos gesitueerd is, kunt u genieten van de prachtige natuur en energie opdoen om te werken aan uw herstel. De revalidant, beschikt over een eigen ruime kamer. De kamers - in totaal 24 - hebben een luxe uitstraling.  De behandelruimtes zijn dicht bij de kamers gesitueerd. Er zijn gezellige ontmoetingsruimtes en een restaurant.

GRMN - locatie Driebergen

Sparrenheide 1
3971 DA Driebergen

locatie Driebergen
In locatie Driebergen - Sparrenheide heeft de revalidant een ‘eigen’ kamer- 14 in totaal - met eigen sanitair. Sparrenheide beschikt over een gezellig restaurant. Daarnaast beschikt het over een binnentuin waar zich ook een oefentuin bevindt. Het ligt aan de rand van Driebergen in een mooie, rustige en groene wijk aan de rand van het bos, vlakbij de A12 en het NS station. De locatie is goed te bereiken per auto en openbaar vervoer. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar overdag de therapie in praktijk wordt gebracht. Daarnaast zij de behandelruimtes dichtbij de kamers gesitueerd.