Voor wie

Geriatrische revalidatie onderscheidt zich van andere vormen van revalidatie, doordat zij gericht is op de specifieke medische- en sociaalmaatschappelijke situatie van de oudere mens.

Om voor geriatrische revalidatie in aanmerking te komen moet er sprake zijn van een tijdelijk verslechterde gezondheidssituatie na een ziekenhuisopname waarbij u, om optimaal te herstellen, de deskundigheid nodig heeft van verschillende behandelaars.

Onze revalidatie is erop gericht dat u snel weer zodanig kunt functioneren, dat u uw leven thuis weer zo zelfstandig mogelijk kunt oppakken.

 

Wanneer u in het ziekenhuis hoort dat u nog moet revalideren, dan kunt u aangeven dat u dit graag wilt doen op een van de revalidatie-locaties van het GRMN. U en/of uw naasten zijn vanzelfsprekend welkom om eerst kennis te komen maken of rond te kijken.

 

Het is mogelijk om, wanneer u minder dan een week thuis bent na een ziekenhuisopname, alsnog voor geriatrische revalidatie in aanmerking te komen. Als blijkt dat het thuis nog niet gaat, dient u zelf contact op te nemen met uw behandelend specialist in het ziekenhuis. Deze kan dan, indien geïndiceerd, een verwijzing voor u in orde maken en contact leggen met het GRMN.